Click / Support

Saturday, December 29, 2012

Kuliah Terakhir Ustaz Syed Faiz di Masjid TUDM Subang

Ini kelas terakhir Ustaz Syed Faiz di Masjid TUDM Subang..menerangkan kitab Miftahul Murid. Seronok dapat menuntut ilmu dengan Ustaz.. beberapa hari lagi Ustaz akan bertolak balik ke Mesir bagi menyambung pengajiannya di sana...
Ustaz Ketika Kuliah Magrib di Masjid TUDM Subang

 
Seminggu, 2 kali sahaja kami bersama ustaz.. satu lagi kitab yang diajar oleh ustaz adalah Kitab Perukunan..

Reduan juga turut serta kuliah ustaz
 

Thursday, December 13, 2012

Cek Pertama Dari Nuffnang - Alhamdulillah

Alhamdulillah..pagi ini aku terima cek pertama dari "nuffnang" yang dihantar ke opis aku.. seronok bukan main la.. maklumlah kali pertama dapat cek.
ini cek payment advice yang dihantar oleh nuffnang ke email aku..
Ini cek nuffnang yang baru sampai kat opis aku... sikit jer.. tp Alhamdulillah...

Wednesday, December 12, 2012

Apalah Yang Ada Pada 12.12.12

Hari ini aku tengok kat facebook kebanyakkan wall duk perkatakan padala tarikh keramat 12.12.2012.. haha.. apalah yang ada pada nombor..hanya cantik dilihat jer.. tak ada apa2 istimewa pun tarikh tu.. kepada kawan2, jangan sampai tarikh tu menjadi tarikh yang kita anggap keramat di mana boleh merosakkan akidah kita secara tanpa kita sedar... jangan taksub sangat dengan angka ya.. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...