Click / Support

Saturday, October 25, 2008

Boring Kelas Network Hari Ni....

Aku punya la mengantuk dalam kelas ni...sambil2 duk dengar pensyarah mengajar kat depan ni...aku ambil kesempatan ni update info dalam blog aku ni la.. aku dah 2 minggu ponteng kelas... minggu lepas aku tak datang kelas coz wife aku tak sihat... hari ni aku datang kelas...boring pula rasanya..dah la subjek math td aku tak berapa faham...maklum la dah 2 minggu tak datang kelas...tak sabar rasanya nak habiskan pengajian aku ni...erm...sabar jer la..lagi pun dah tak lama..insya allah bulan 6 tahun depan tamat la pengajian aku kat psp ni.. huhu...mengantuk belul la...nota pulak dalam bi...lagi la boring... en.nizam duk menerangkan kat depan...aku duk main internet...duk check email n sebagainya...

Monday, October 6, 2008

Pantai Kampung Kuala Abang

Hari raya ke 5 iaitu 5.10.08 aku bertolak balik ke shah alam.. dalam perjalanan, kami singgah ke pantai kuala Abang, Terengganu. Pantainya memang cantik dan airnya pula memang bersih..kalau nak mandi manda tu memang boleh sangat..

Menikmati keindahan alam ciptaan Ilahi.

Keunikan dan keindahan...tidak jemu mata memandang...di saat hati terasa tenang dan jiwa terisi dengan dengan kata-kata indah.


Raya Puasa 2008

Raya pertama dan ke dua aku beraya dia rumah mertua aku... ni raya ke 3 baru beraya dia kg dia Terengganu.. tapi raya tahun ni along tak balik beraya...so, tak dapat la beraya dengan along.

Keseronokan beraya bersama2 adik beradik.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...