Click / Support

Saturday, October 25, 2008

Boring Kelas Network Hari Ni....

Aku punya la mengantuk dalam kelas ni...sambil2 duk dengar pensyarah mengajar kat depan ni...aku ambil kesempatan ni update info dalam blog aku ni la.. aku dah 2 minggu ponteng kelas... minggu lepas aku tak datang kelas coz wife aku tak sihat... hari ni aku datang kelas...boring pula rasanya..dah la subjek math td aku tak berapa faham...maklum la dah 2 minggu tak datang kelas...tak sabar rasanya nak habiskan pengajian aku ni...erm...sabar jer la..lagi pun dah tak lama..insya allah bulan 6 tahun depan tamat la pengajian aku kat psp ni.. huhu...mengantuk belul la...nota pulak dalam bi...lagi la boring... en.nizam duk menerangkan kat depan...aku duk main internet...duk check email n sebagainya...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...